Коломийський вісник

Представник Коломийської Єпархії взяв участь у круглому столі представників влади та релігійних організацій краю в Івано-Франківській ОДА

24 березня 2020 року, в Івано-Франківській обласній державні адміністрації, відбулась зустріч представників влади та правоохоронних органів із представниками різних релігійних конфесій Прикарпаття щодо спільної співпраці у зв’язку із останніми подіями в Державі.

З благословення Преосвященного Єпископа Коломийського і Косівського Юліана, в заході взяв участь працівник Єпархіального відділу по взаємодії з громадськістю та представниками влади в Івано-Франківській області, капелан Коломийської Єпархії, настоятель Храму Введення в храм Пресвятої Богородиці селища Отинія, Отинійського благочиння ієрей Василь Мороз.

Розпочав роботу круглого столу начальник управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА Володимир Федорак.

Далі слово мав заступник начальника Головного управління Національної поліціїї в Івано-Франківській області Роман Пицків та представники Церков і релігійних організацій краю.

На зустрічі йшлося про активну співпрацю релігійних організацій з органами державної влади й місцевого самоврядування під час дії карантинних обмежень та необхідності роз’яснювальної роботи з вірними.

Джерело: https://kolomija.com

Short URL: http://www.kolvisnyk.com/?p=399

Posted by on Бер 26 2020. Filed under ВСІ ВІСТІ, НОВИНИ ЄПАРХІЇ, ПОДІЇ ЦЕРКОВНОГО ЖИТТЯ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Останні публікації

Featured Links

    Пошук в архіві

    Пошук за датою
    Пошук за категорією
    Пошук з Google
    Увійти | Designed by Gabfire themes