Коломийський вісник

У селі Марківка урочисто відкрили та освятили дошкільний підрозділ Марківської гімназії

Світлина від Печеніжинська об'єднана територіальна громада.
Світлина від Печеніжинська об'єднана територіальна громада.
Світлина від Печеніжинська об'єднана територіальна громада.

Сьогодні, 07 жовтня, у селі Марківка урочисто відкрили та освятили дошкільний підрозділ Марківської гімназії та модульний критий спортивний зал. В урочистому відкритті взяв участь настоятель Храму Введення в храм Пресвятої Богородиці с. Марківка прот. Василь Ткачук. Отець Василь звершив чин освячення нових приміщень та подякував усім присутнім хто долучився до реалізації такої благої справи .

У відкритті також взяли участь голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Федорів та керівництво селищної ради об’єднаної територіальної громади.

Реконструкцію майстерні Марківської гімназії проведено під дошкільний підрозділ та оснащено сучасним обладнанням, за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) та кошти місцевого бюджету, в рамках Програми Президента України «Велике будівництво». Заклад розрахований на одну групу – 20 дітей дошкільного віку до шести років.

Будівництво модульного критого спортивного залу розпочато у 2016 році, за кошти ДФРР та кошти місцевого бюджету, у рамках реалізація проекту «Будівництво мережі критих спортивних залів в Печеніжинській ОТГ». Основна мета будівництва спортивного залу передбачає створення оптимальних умов функціонування Марківської гімназії, вирішення проблеми проведення уроків фізичної культури, а також залучення молоді для заняттям фізичною підготовкою та спортом.

Джерело : Печеніжинська об’єднана територіальна громада

Short URL: http://www.kolvisnyk.com/?p=646

Posted by on Жов 7 2020. Filed under ВСІ ВІСТІ, НОВИНИ КОЛОМИЇ ТА РЕГІОНУ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Останні публікації

Featured Links

    Пошук в архіві

    Пошук за датою
    Пошук за категорією
    Пошук з Google
    Увійти | Designed by Gabfire themes