Коломийський вісник

Відкриття та освячення дошкільного навчального закладу “Дивосвіт” у с.Лісний Хлібичин

Світлина від Івано-Франківська обласна державна адміністрація.
Світлина від Івано-Франківська обласна державна адміністрація.
Світлина від Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

15 жовтня 2020 року у селі Лісний Хлібичин, що на Коломийщині, запрацював дитячий садочок «Дивосвіт». В урочистому відкритті освітнього закладу взяв участь благочинний Отинійського благочиння, настоятель Храму Успіння Пресвятої Богородиці с. Лісний Хлібичин митр. прот. Володимир Липко. Після урочистого перерізання стрічки благословити новий садочок було запрошено духовенство. На завершення Чину освячення отець Володимир звернувся до усіх присутніх із словом. Отець подякував усім хто долучився до відкриття цього чудового дитячого садка, та побажав усім працівникам Божого благословення у справі виховання та навчання дітей.
В урочистому заході також взяли участь голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів, керівники району, депутати обласної та районної рад, дітвора та батьки майбутніх вихованців.

Джерело : Івано-Франківська ОДА

Short URL: http://www.kolvisnyk.com/?p=659

Posted by on Жов 16 2020. Filed under ВСІ ВІСТІ, НОВИНИ КОЛОМИЇ ТА РЕГІОНУ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Останні публікації

Featured Links

    Пошук в архіві

    Пошук за датою
    Пошук за категорією
    Пошук з Google
    Увійти | Designed by Gabfire themes