Коломийський вісник

Духовенство та вірні Коломийської Єпархії вітають Преосвященного Владику Юліана із 9-ю річницею Архієрейської хіротонії

Ваше Преосвященство!
Щиро вітаємо Вас із Вашою особистої П’ятидесятницею – Днем Архієрейської хіротонії, коли Господь, через покладення рук архіпастирів, рясно наділив Вас дарами Святого Духа: «любовю, радiстю, миром, довготерпiнням, добротою, милосердям, вiрою» (Гал. 5, 22-23).

Саме 19 лютого 2012 року, Ви прийняли на себе великий і відповідальний жереб Апостольського служіння – вести церковний корабель крізь бурхливе море земного життя до тихої гавані Царства Небесного.

Як добрий пастир Ви впевнено ведете духовенство та вірних Коломийської Єпархії дорогою до Христа, прикладаючи для цього всі тілесні й душевні сили, мудрість і досвід. Також багато зусиль Ви віддаєте для розвитку церковного життя у Коломийській Єпархії, словом і особистим прикладом, переконливо засвідчуючи про живу і дієву віру Христову.

Отримуючи Ваші добрі поради, благословення і настанови, ми відчуваємо батьківську турботу й любов Архіпастиря до своєї пастви.

В цей світлий і особливий для Вас день щиро бажаємо Вам Благодатної допомоги Божої, міцного здоров’я, духовної радості та довголіття.

З безмежною любов’ю підносимо молитву до Пастериначальника Христа, щоб Він допоміг Вам у звершення відповідального апостольського служіння, давав сил для ще більш плідної праці для користі Церкви Христової та українського народу.

Εις πολλά έτη Δέσποτα!

Short URL: http://www.kolvisnyk.com/?p=775

Posted by on Лют 19 2021. Filed under ВСІ ВІСТІ, НОВИНИ ЄПАРХІЇ, ПОДІЇ ЦЕРКОВНОГО ЖИТТЯ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Останні публікації

Featured Links

    Пошук в архіві

    Пошук за датою
    Пошук за категорією
    Пошук з Google
    Увійти | Designed by Gabfire themes